قیمت گوشت قرمز| قیمت گوشت قرمز امروز| افزایش قیمت گوشت قرمز 1402

اعلام قیمت گوشت قرمز؛ لاشه گوسفندی چند؟ | قیمت گوشت بسته بندی و گوشت گاو را ببینید

تازه ترین قیمت گوشت گوسفندی و گوشت گاو اعلام شد.

اعلام قیمت گوشت قرمز؛ لاشه گوسفندی چند؟ | قیمت گوشت بسته بندی و گوشت گاو را ببینید

خبرملت: قیمت گوشت قرمز در ماه های اخیر افزایش پیدا کرده است. قیمت گوشت قرمز در ایران در مقایسه با قیمت متوسط جهانی بالاتر است. در بسیاری از کشورهای فقیر، قیمت گوشت قرمز نسبت به ایران ارزان تر است. قیمت گوشت قرمز برای مردم ۱۱۳ کشور از ایرانیان ارزان‌تر است. تازه ترین قیمت گوشت قرمز را در ادامه می‌خوانید

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به پتانسیل تولید گوشت قرمز در کشور، نیازی به واردات در صورت اعمال مدیریت و برنامه ریزی صحیح نخواهیم داشت.

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: هم اکنون نرخ هر کیلو دام زنده در میادین ۱۸۰ هزار تومان است که بر این اساس هر کیلو لاشه با قیمت ۳۸۰ تا حدود ۴۰۰ هزار تومان درب کشتارگاه باید عرضه شود.

وی ادامه داد: گرچه مسئولان برای تنظیم بازار به دنبال واردات گوساله پاکستانی هستند، اما بعید است که این موضوع تغییری در قیمت گوشت ایجاد کند چراکه در شش ماهه اول تولید را از دست داده‌ایم و مسئولان به رغم وعده وعید‌های متعدد، توجهی به حوزه دام داخل نکردند.

صدردادرس بیان کرد: با اعمال مدیریت، برنامه ریزی و ساماندهی درست در حوزه تولید، نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم چراکه پتانسیل تولید و تامین ۱۰۰ درصدی نیاز کشور در داخل وجود دارد.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: وقتی صحبت از تولید داخل به میان می‌آید، مسئولان اذعان می‌کنند که اعتبار و مدیریت نداریم، در حالی که ارز برای واردات بلافاصله آماده است که این موضوع جای سوال است.

قیمت گوشت قرمز

قیمت گوشت قرمز بسته بندی

در حالی‌که قیمت مرغ در هفته‌های اخیر با کاهش مواجه شده، این انتظار می‌رود که قیمت گوشت قرمز نیز ارزان شود.

در این خبر به بررسی قیمت انواع گوشت گوسفندی در بازار پرداختیم.

در بازار قیمت گردن گوسفندی پویا پروتئین ۱ کیلوگرم به مبلغ ۲۶۵,۰۰۰ تومان است این درحالی است که قیمت سیرابی گوسفندی مهیا پروتئین ۱ کیلوگرم به مبلغ ۸۰,۰۰۰ تومان تعیین شده است.

نام محصول وزن قیمت / تومان

ران گوسفندی داخلی مهیا پروتئین ۱ کیلوگرم ۲۶۵,۰۰۰

گردن گوسفندی پویا پروتئین ۱ کیلوگرم ۲۶۵,۰۰۰

ران گوسفندی داخلی مهیا پروتئین ۱ کیلوگرم ۳۹۰,۰۰۰

ران گوسفندی داخلی مهیا پروتئین مقدار ۲ کیلوگرم ۷۸۰,۰۰۰

سیرابی گوسفندی مهیا پروتئین ۱ کیلوگرم ۸۰,۰۰۰

پاچه گوسفندی مهیا پروتئین ۱ کیلوگرم ۱۰۶,۰۰۰

سردست بدون گردن گوسفند داخلی مهیا پروتئین مقدار ۱ کیلوگرم ۳۹۰,۰۰۰

قیمت گوشت گاو

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: با تامین به موقع و مناسب نهاده های دامی با نرخ مصوب، پتانسیل تولید و خودکفایی ۱۰۰ درصدی گوشت در داخل وجود دارد.

سیداحمد مقدسی گفت: با توجه به جمعیت دامی کشور، مشکلی در تامین گوشت قرمز نداریم و پیش بینی می شود که با تامین کنجاله سویا، چالشی در تولید ایجاد نشود.

او قیمت هرکیلو گوساله زنده را ۱۸۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: براین اساس نرخ منطقی هرکیلو گوشت ۴۵۰ هزار تومان است و عرضه بالاتر از این نرخ مربوط به بحث های دلالی و گرانفروشی است.

قیمت گوشت قرمز

مقدسی با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت نداریم، گفت: با توجه به واردات گوشت با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و عدم رقابت تولیدکنندگان پیرامون بحث بازار با گوشت های خارجی، هر کیلو واردات گوشت ضربه مهلکی به تولید وارد می کند.

رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: با تامین به موقع نهاده های دامی با نرخ مصوب، امکان تامین و خودکفایی ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز در کشور وجود دارد.

ادعای عجیب درباره قیمت گوشت قرمز

تجارت نیوز نوشت پس از افزایش نجومی قیمت گوشت قرمز، برخی از رسانه‌های نزدیک به دولت از ارزان‌شدن آن خبر دادند. این در حالی است که افشین مدرس‌دادرس از تقلب در این بازار خبر داد و گفت «گوشت دام ماده و بز را به عنوان گوشت نر پرواری به مشتری می‌دهند.». موضوعی که منجر به قاچاق گوشت قرمز هم شده و معیشت پنج میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، تخلفات در بازار گوشت قرمز هر روز به صورت تصاعدی افزایش پیدا می‌کند. پس از آنکه گوشت قرمز از سبد غذایی بیشتر خانواده‌های ایرانی حذف و یا به حداقل رسید دولت ارز یارانه‌ای آن را حذف کرد، اما به‌رغم آزاد‌سازی قیمت تقلب و قاچاق همچنان در این بازار به‌وفور مشاهده می‌شود.

با کاهش ارزش پول کشور، ارزش افزوده فروش دام زنده به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس چندین برابر قیمت داخلی بود، آنقدر که بازار قاچاق آن به مانند قاچاق سوخت شد.

قیمت گوشت قرمز

افشین صدر دادرس، رئیس اتحادیه دام سبک کشور، از روش‌های تقلب در بازار گفت؛ به این ترتیب که گوشت دام ماده و بز را به عنوان گوشت نر پرواری به مشتری می‌دهند. در حالی که قیمت آن‌ها نصف گوشت نر است. برخی از مصرف‌کنندگان که معمولاً به صورت سنتی گوشت قرمز خود را تهیه می‌کنند از دیرپز بودن این گوشت‌ها شکایت دارند.

بیشتر این تقلب‌ها در حاشیه شهرهای بزرگ و به‌ویژه در استان تهران صورت می‌گیرد و برخی سودجویان با این استدلال که گوشت را مستقیم از دامدار به مصرف‌کننده می‌رسانند و هزینه کشتارگاه صنعتی و فروشنده از روند قیمت‌گذاری حذف شده و گوشت گوسفند ماده یا بز را به جای گوسفند نر به مشتری عرضه می‌کنند.

بازار قاچاق دام زنده نیز هر روز بیشتر از روز قبل توجیه اقتصادی پیدا می‌کند. شیخ‌نشین‌های حاشیه جنوب خلیج فارس علاقه زیادی به گوسفند ایرانی دارند و حتی در بازار آن‌ها قیمت گوشت گوسفند ایرانی بالاتر از گوشت گوسفند استرالیا یا نیوزلند است. از سوی دیگر، با کاهش ماهانه ارزش پول کشور تعداد بیشتری از دامداران و تولید‌کنندگان گوشت حاضر هستند ریسک کار قاچاق را بپذیرند.

گرمای هوا و بالا رفتن دمای خلیج فارس باعث افزایش تلفات دام قاچاق و همین امر سبب شده که فعلا سرعت قاچاق کمتر شود و در نتیجه عرضه در بازار رسمی افزایش پیدا کند. اما نکته تراژیک ماجرا اینجاست که اگر این قاچاق به هر علتی متوقف شود نزدیک به پنج میلیون نفر که در این حوزه شاغل هستند بیکار خواهند شد.

قیمت گوشت

خالی شدن سفره‌ها در پی افزایش قیمت گوشت قرمز

منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، در گفتگو با تجارت‌نیوز با بیان اینکه از زمان حذف ارز یارانه‌ای نزدیک به ۹۰ درصد دامداری‌های خرد و کوچک تعطیل شده‌اند گفت: زمانی که دولت تصمیم به حذف ارز یارانه‌ای گرفت ما هشدار دادیم که سفره مردم کوچک شده و وعده‌های گوشتی مردم به شدت کاهش داده پیدا کرده از طرفی هزینه‌ها افزایش داشته و نمی‌توانیم با قیمت گوشت وارداتی رقابت کنیم.

بنا بر آمار ارائه‌شده از سوی مرکز آمار ایران مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۲ با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ۱۴ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

مقدار تولید گوشت در تیر ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۲۶ درصد، برای بز و بزغاله هفت درصد، برای گاو و گوساله چهار درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۴ درصد کاهش و برای شتر و بچه‌شتر ۳۷ درصد افزایش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل از آن (خرداد) در حدود سه درصد کاهش داشته است.

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار