تجاوز| تجاوز به دختر جوان| تجاوز به زن

تجاوز وحشیانه به پسران لو رفت | رسوایی تجاوز در آموزشگاه موسیقی

ماجرای آزار جنسی کودکان علاقه مند به موسیقی

تجاوز وحشیانه به پسران لو رفت | رسوایی تجاوز در آموزشگاه موسیقی

تجاوز اقدام شنیعی است که توسط یک فرد علیه فرد دیگری صورت می گیرد. تجاوز به معنای نزدیکی با یک فرد بدون اجازه و رضایت اوست. حکم تجاوز به زن در ایران اعدام است. در ادامه خبر تلخ تجاوز به پسران علاقه مند به موسیقی را می‌خوانید.

در پی رسوایی تجاوز در صنعت موسیقی ژاپن، دولت این کشور روز سه شنبه ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور) اعلام کرد یک خط تلفن ویژه مردان قربانی خشونت جنسی ایجاد کرده است.

به گزارش یورونیوز، این خط از روز جمعه و به مدت سه ماه برای پسران و مردان قابل دسترسی است و آنان می‌توانند از طریق این شماره با کارشناسان مشاوره صحبت کنند، آنها همچنین می‌توانند با مراکز تخصصی محلی یا پلیس نیز در تماس باشند.

آیوکو کاتو، وزیر جدید کودکان ژاپن، به خبرنگاران گفت: «ما امیدواریم که قربانیان احساس امنیت کنند و بتوانند بدون اینکه تردیدی به خود راه بدهند مشاوره بگیرند».

ژاپن در حال حاضر یک خط تلفن برای قربانیان آزار جنسی ویژه زنان و مردان دارد، اما یک مقام دولتی این کشور به خبرگزاری فرانسه گفت: اعتراض‌هایی از سوی برخی دریافت شده که می‌گویند مردان ممکن است تمایلی به استفاده از این سرویس نداشته باشند.

ماجرای راه اندازی این خط به اوایل ماه جاری میلادی بازمی‌گردد که مقامات شرکت موسیقی «جانی و همکاران» در ژاپن اقرار کردند “جانی کیتاگاوا” رئیس سابق این شرکت طی دهه‌های اخیر پسران جوان را آزار جنسی داده است و از بابت آن عذرخواهی کردند، این خبر همچون بمبی در رسانه‌های این کشور منفجر شد و صنعت سرگرمی ژاپن را تکان داده است.

کیتاگاوا که در سال ۲۰۱۹ در سن ۸۷ سالگی درگذشت، آژانس استعدادیابی موسیقی «جانی و همکاران» را در سال ۱۹۶۲ تأسیس کرد. این شرکت که برای دهه‌ها یکه‌تاز صنعت سرگرمی ژاپن بود، گروه‌هایی از آیدل‌های ژاپنی معروف نظیر «اسمپ»، «آراشی» یا «توکیو» را تاسیس کرده است.

این اتفاق در حالی رخ داد که رسانه‌های محلی ژاپن سال‌های قبل به اتهامات سوءاستفاده و بهره‌کشی جنسی از خردسالان توسط جانی کیتاگاوا پرداخته بودند، با این حال خودش بعد از چاپ این مقالات از روزنامه‌ها به اتهام افترا شکایت کرد و حتی با درخواست غرامت او نیز موافقت شد، هرچند این تصمیم در دادگاه تجدید نظر تا حدی لغو شد.

ناظران می‌گویند آقای کیتاگاوا از نفوذ خود بر عرصه موسیقی ژاپن استفاده می‌کرد تا بر اینگونه اتهامات سرپوش بگذارد. برای مثال در صورتی که شبکه‌ای اقدام به پوشش اخبار آزارهای جنسی توسط او می‌کرد، او در مقابل مانع از این می‌شد که اعضای گروه‌های موسیقی وابسته به شرکتش برای اجرا به این کانال‌ها بروند.

جنجال بر سر جانی کیتاگاوا پس از پخش یک مستند در اوایل سال جاری توسط شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی در بریتانیا و اتهامات آشکار یکی از قربانیان و  ادعایی که او مطرح کرد دوباره بالا گرفت.

 

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار