قتل| قتل همسر| قتل شوهر

چرا کلثوم دوست داشت مردان را به قتل برساند؟ | نقش همدستان کلثوم در قتل مردان شمالی

کلثوم قاتل سریالی مازندران است که 7 شوهر صیغه‌ای خود را به قتل رسانده است.

چرا کلثوم دوست داشت مردان را به قتل برساند؟ | نقش همدستان کلثوم در قتل مردان شمالی

خبرملت: قتل عمل شنیعی است که باعث گرفتن جان یک انسان می‌شود. روزانه هزاران انسان در دنیا به قتل می‌رسند. متاسفانه اخبار مربوط به قتل در ایران افزایش پیدا کرده است. در روزهای اخیر ماجرای قتل 7 مرد به دست زنی به نام کلثوم همه را به شوک برده است. آن 7 مرد در برهه‌های مختلف همسر صیغه‌ای کلثوم بودند...

عبدالصمد خرمشاهی، حقوقدان که سال‌ها در پرونده‌های جنایی وکالت کرده در یادداشتی که در جام جم منتشر شده به بررسی پرونده قتل سریالی مردان مسن در مازندران پرداخته و معتقد است کلثوم به احتمال زیاد همدست دارد.

خرمشاهی نوشت: ارتکاب جرم تحت تاثیر عوامل مختلف فردی، شخصیتی و اجتماعی صورت می‌گیرد. این‌که مجرم در چه محیطی رشد یافته، آیا مورد بی‌مهری قرار گرفته یا خیر، از نظر روحی و روانی درگیر چه نوع آسیب‌هایی بوده و چه اختلالاتی داشته.

درگیر فقر بوده یا خیر، اینها نکاتی است که باید به دقت بررسی شود. البته در این مورد به‌خصوص، ظاهرا ایشان مشکل مالی نداشته است اما به نظر می‌رسد عنصر روانی او باید به دقت مطالعه شده و مورد تحقیق و موشکافی قرار گیرد که چرا با وجود این‌که این شخص مشکل مالی نداشته اما نسبت به کشتن مردان علاقه و اشتیاق داشته است. چه زمینه‌ها و عقده‌هایی در او وجود داشته که باعث شده او دست به این کار بزند. چه کسی مشوقش بوده یا چه انگیزه‌هایی باعث شده تا مرتکب هفت فقره قتل شود. درخصوص این مسأله باید روان‌شناسان جنایی وارد عمل شده و با تشکیل پرونده شخصیت، او را به دقت بررسی کنند.

قتل زن

سوالاتی در پرونده قتل سریالی مردان

درخصوص این قتل سؤالات متعددی در اذهان مردم شکل گرفته است. این‌که چطور پلیس نتوانسته این شخص را شناسایی و دستگیر کند. آیا اولیای‌دم مقتول شکایتی کرده‌اند یا خیر. مجموع اینها به لحاظ روانی می‌تواند تاثیر منفی در افکار عمومی بگذارد و امنیت عمومی جامعه را مختل کند.

چطور ممکن است یک نفر بدون این‌که توسط پلیس رد زنی شود و سرنخی از خود به‌جا بگذارد، هفت نفر را به‌راحتی به قتل برساند، در صورتی‌که نحوه عملکرد قاتلان زنجیره‌ای یکسان است و این زن هم به آن اقرار کرده است. به اعتقاد من، اقرار اولیه این اشخاص که ممکن است بهره‌ای از هوش هم داشته باشند، چندان قابل اعتماد نیست. به احتمال زیاد این فرد شریک و همدستانی داشته یا کسانی بوده‌اند که با او معاونت کرده‌اند. بعید به نظر می‌رسد فردی چند نفر را بکشد و بدون به‌جا گذاشتن هیچ ردی از خود، این‌طور کارکشته و ماهرانه عمل ‌کند. باید به اقرار او شک کرد و متخصصان با بررسی‌های همه‌جانبه کشف کنند که اعتراف ایشان تا چه حد مقرون به صحت است و چگونه توانسته بدون به‌جا گذاشتن هیچ ردپایی مرتکب هفت فقره قتل شود.

 

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار